Nyheter

Fotbollskoll via mobilen

2012-03-09

Dela den här artikeln

Dela


Etiketter


Kommentarer

Artikeln har:
En kommentar

Pressmeddelande från VMS:

Intresset för VMS som kommunikationskanal fortsätter att växa och fler företag och organisationer väljer att genom VMS kommunicera direkt med sin målgrupp. Ett flerårigt avtal har slutits mellan Atlas Premium Brands och Ironroad, som innebär att fansen, via prenumeration på premiumtjänsten inom VMS, kan följa sitt favoritlag i Champions League samt Premier League direkt i mobilen.

Champions League och Premier League är två årliga fotbollsturneringar för de bästa klubblagen i Europa samt England. I Champions League slutspelet möts lagen hemma och borta medan finalen avgörs i en enda match på neutral plan.

Genom VMS premiumtjänst, där man betalar en månatlig kostnad, kommer supportrarna nu få chansen att följa laget med videos direkt i sina mobiltelefoner.

- Det här är en helt unik möjlighet för fotbollsfans i Skandinavien, Nordamerika och Indonesien att följa sitt favoritlag i världens absolut bästa turnering och liga direkt i mobiltelefonen, säger Robert Johnsson, VD för Ironroad i Tyskland.

VMS är ett enkelt och kostnadseffektivt sätt att dela erfarenheter och kommunicera via mobiltelefonen. Tjänsten vinner snabbt i popularitet både hos privatpersoner och bland företag, både för nöje och underhållning och som ett verktyg för marknadsföring och försäljning.


 

En kommentar till Fotbollskoll via mobilen

  1. Pingback: Snabb wifi viktigt i framtidens hem « Från 4G, 3G och GSM till wifi och M2M

  2. Ditt namn *

    Din e-post *

    Skriv en kommentar

    Debattregler